Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Slaget i magen

Slaget i magen,
pilen i hjärtat,
tårarna i ögonen.

Rädslan,
som gömmer sig djupt under bröstbenet,
på mig.

Den ömma punkten,
som jag aldrig visat, aldrig låtit någon få nudda vid,
jag är rädd att jag kommer att visa den för dig.

Jag drömmer mardrömmar om dig varje natt,
det skrämmer inte mig.

Jag vill aldrig dricka igen,
inte bubblande alkohol,
för jag vet,
att med den i blodet,
kommer jag att döda det som blivit vi,
förstöra det vackra,
dig och mig.

Jag är förvirrad,
jag vet inte vart jag hör hemma,
jag passar ( liksom) inte in någonstans.
Det enda jag vet är att jag vill att du ska älska mig,
lite mer.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-31 22:41



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Fint och starkt skrivet!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann