Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger:

 

 

- Gå i närkamp, slåss för ditt liv!

 

Men jag glider förbi, törnar emot och får blåmärken. Ett och annat slag mot njurarna får jag ta emot men sånt syns inte på utsidan och räknas inte heller. Bitar av hjärnan ligger förmodligen på fel ställen, men vad gör det när resten samarbetar för att hålla fasaden ren och ogenomskinlig? 

 

- Vrid om nacken på sorgen, rikta in en pungspark och slåss människa! 

 

Men varför, när sorgen redan har möblerat om? När livet lämnade mig med allt det svarta. Vad finns det att slåss för? Du kan gå du nu, du stör mig och mitt döende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-01 02:11



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En riktigt, riktigt bra text.
2016-08-22

  lila fjäderblomman VIP
Starkt berörande.. känns som om jag får en spark i magen när jag läser.
2016-08-01

  Solstrale VIP
Fruktansvärt... BRA SKRIVET, och tyvärr mycket sanning jag förstår! Livet älskar dig och din närvaro här, livet älskar inte den som försöker släcka liv, minns det! Allt gott en människa kan behöva till dig! Stor empatisk kram!
2016-08-01

    ej medlem längre
Smärtsam!
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP