Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort om Pokémon Go

Någon la ifrån sig telefonen

Såg in i ett par ögon som sa tack

”Det var all för länge sen du såg mig”

Det var nära att förhållandet sprack




Bunden vers (Rim) av micke ahlborg
Läst 270 gånger
Publicerad 2016-08-01 15:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. De där människorna är zombies. Men det förekom redan innan de blev pokemongon.
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg