Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Diktlek i samarbete med Fredrik P.


Molnkaos

Molnkaos på himlavalvet

De blå och grå molnen

greppar varandra

Figurationer som överträffar

konstens abstraktioner

Guldvetet lägger sig

mellan berget och vattnet 

Han kollar sädens mognad

Tystnaden klyvs av bilar på rad

Åskskuren dränker roddaren




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-01 18:14



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Bra bildserie
Hoppas det inte gick alltför illa
för roddaren
2016-10-24

  aol
En så fin dikt skriven med både djup och känsla om samverkan i naturen i samklang med Levander på jorden.
2016-08-02

  KYREUS of Sweden
Mycket fint!
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP