Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtegenhet

tystnaden är svårast när den inte hörs
och längtan bränner mest när den inte syns...
...
oavkortat, saknas du.

 


 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-02 00:11



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Märkt minimalism!
(: ut.märkt)
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric