Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan väl ändå inte samhället kräva.


Den.

"Varför ska jag ge av mig själv, till En som bara vill ha"?
Den är ju inte som barn (uppgivenhet) fattar ingenting.

Jag kämpar för Mitt liv,
för att få tillbaka det som blivit förstört.

Jag är utsatt,
men det vet ni redan och ni ställer krav på mig.

"Ordna upp det".

-Stör inte oss andra med detta!

Detta är ett moment, ett fenomen som kommer
till en utifrån som gör allt för att ta sig in i ens
vardag i mitt liv in i min själ, ett fenomen som
bara finns där, som en känsla av stor orättvisa.

"Men varför öppnar du dörren"?

För att Den inte ska störa Er mer, skriker jag.

(Fenomenet har nu utsatt mig in i ett moment 22.)


"Varför ska jag ge av mig själv, till En som bara vill ha"?
Den är ju inte som barn (uppgivenhet) fattar ingenting.

Nej, nu är kravet, här igen!

"Lilla mig mot alla andra.


Sedan behöver jag vård.


För vem orkar?








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-02 08:21



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja väldig konstigt fenomen i det oförskämda samhället blev av Sverige. Sjukhus skriker av inkompetens och malpraxis för att få en tjänst gjort måste betala muta.
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP