Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rokokon är kärlekens höga visa

De kvinnliga linjerna i möbler och konsthantverk

uttrycker mannens sinnliga glädje

över det kvinnliga

Glädjen svämmar även över i

allt det vackra att glädjas åt i naturen

Rokokon uttrycker helt enkelt

en livskänsla i Kärlek




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-02 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP