Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutet kom för sent







Hon ville ha god tid på sig
funderade länge på vilket tåg hon skulle ta

när hon väl bestämt sig
var stationen nedlagd




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-08-02 11:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är nog bäst att inte vänta för länge...:-)
2016-08-06

  Karina"Kia"
Dagens tid och rum går fortare än man tänkt sig!

"Gäller att ligga på"
2016-08-05

  ULJO
Suverän bild av människans svårigheter att fatta de rätta besluten
2016-08-03

  Gunnel Eriksson VIP
Det gäller att komma loss i tid.
Berättelsen kan överföras till många
situationer.
2016-08-03

  lila fjäderblomman VIP
ja så kan det vara. Ibland är man för långsam och ibland för snabb! Jag kan tycka det är jobbigt när man inte får göra saker i sin egen takt. Tycker det är så helande att göra saker då man bara får följa sig själv. Tänkvärda rader!
2016-08-03

  Lehva VIP
Så vemodigt, vanligt och typiskt. En klok liten text.
2016-08-03

  Blomma-Stjärna VIP
haha ja, så fick hon fantisera lite och fundera på att resa.... men slapp själva resan - det kan vara bra att tänka länge på sånt som man drar sig för...
;-)
2016-08-02

  Maria Sundelin VIP
Det är bra att tänka på saker, men inte för länge
Kramar
2016-08-02

  Ingrid Trolle
Att ha skräck för att våga är
mänskligt men
att inte våga är det man ska ha
skräck för
2016-08-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
What can you do today, do not let it be done tomorrow!
2016-08-02

  Eva Helene VIP
En bra formulerad tankeställare!
2016-08-02

    ej medlem längre
Ja så kan det bli för en del som inte riktigt vet vad de vill!
2016-08-02

  Niliboy
Ja, jag hoppas att tryckeriet lever när jag skall trycka! Förhoppningsvis nästa vecka!
2016-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland är det bäst att inte tänka för länge. Bra metafor diktat om detta.
2016-08-02

  Valter Örn VIP
Ibland måste man bestämma sig fort, så att det inte stoppar upp annat i ens liv, och det kan då även medföra negativa konsekvenser. Men så är livet !
Ta tåget nu; eller bli fastnande kvar !
2016-08-02

  M.Eta
Beslut som passerar utgångsdatum funkar inte. Text att fundera över! Bra
2016-08-02

  överlevaren VIP
Tänka till är bra men negativt om det sinkar...bra ordat!
2016-08-02

    ej medlem längre
Underbart tydligt formulerar du dina ord och uppmanar oss till all leva NU!
2016-08-02

    ej medlem längre
mustig tragisk humorfylld 4rading, tycker om!!
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP