Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam relation

Jag älskar dig
Men du bara går

Jag vill prata
Och du vill vara tyst


Jag vill krama bort det arga
Och du vill stöta bort
Den som gjort dig arg


Jag vill inte förlora dig
Men du stänger dörren
Och lämnar allting trasigt


Jag sitter ensam kvar
Pusslar ihop
En ensam relation




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-02 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive