Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lasarettspoesi

I en ödslig sjukhuskorridor
finns det en bortglömd själ.
Ensamhet är som ett öppet sår
när man blir sina tankars träl.
Det är ingen som hälsar och ingen som ser,
hur mycket man än bara bönar och ber.
Så fortsätter livet, år efter år,
och i tystnad så tar man ett sista farväl.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-03 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå