Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var den du är

Försök inte vara

som andra vill

att du ska vara

var det bästa jag du kan




Fri vers av Balans
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-02 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Balans