Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matchmaking

Om alla män

och alla kvinnor som är överblivna

men önskar varda blivna

kunde skriva sina namn på lappar

som matchas mot motsatt kön

och skickas in till ett statligt lotto

som har dragning en gång i veckan

så kunde det bli lite ruljangs

i befolkningen

Nej, det går ju inte

Man måste ju dela upp i ålderskategori

och önskad bostadsort

 

Tänkte inte på dé




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-02 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP