Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckt

Redan väckt vill avslöjas, ge människan nåt lyckosamt
att uppleva, även om allt man upplever också kan göra
tiden man lever i så förödande smärtsam.

Då får man bara inte bli rädd utan hålla sig lugn.
Den som inte lever fullt ut har smärta.
Tid är nåt annat, nåt självklart.

Flickan lever i en lappstuga. Men dricker ingen vodka.
Har du nåt problem med det, eller?
Ja, absolut.




Övriga genrer av frun
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-02 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun