Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt gör ont

Jag minns plötsligt.

Jag minns klumpen av gråt i halsen,
dina starka händer runt mina handleder

Jag minns paniken,
tomheten
hjärtat som lät så högt när det brast




Fri vers av Mist
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-02 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mist