Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag utvecklar en text som..


"Prövo

Om och när jag slutar ha en bestämd form till förövaren..

Blir jag då inte sjuk?

Fast ändå, kan det känslomässiga greppet om mig släppa?..

När jag ser att det verkligen Är?



Också lite senare, händer det något.

"Bestämd form?

Det är han. (Pekar ut)
Han är det. (Tro på mig)

(Omgivningen är sjukdomsorsaken)

Jag är kärnan inom mitt liv,
så det är ni som dömer mig.

För när blir Är till verklighet?
Svaret som; "När ni ser mig.

En Prövotid.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-03 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP