Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande

Tänk om solen
kom av sig
och slutade lysa

tänk vad jordens
invånare
skulle frysa

själva dygnet
skulle ha
stannat

medan solen
pysslat
med annat

men den vet
att va trogen
sitt enda uppdrag

att stråla
värme och ljus
för varje dag




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-03 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren