Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmad kost

Ost

är en farlig kost

Blir till ringar

runt magen

och kring alla behagen

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-03 13:57



Bookmark and Share


    jaybird
Senaste studierna säger att lite extra krockkuddar förkortar inte livet. Däremot fel föräldrar.

Roligt rim.
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP