Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reagerade starkt på domstolens beslut, att sänka straffet för pedofilen.


Sexbrottslingar

 

http://www.metro.se/nyheter/hovratten-sanker-straffet-pa-sexbrott-mot-barn-varade-inte-lange-nog/EVHpgl!NPz7JfnDxEGs/

 

Om kriminella misshandlar pedofiler, för att pedofilerna kommer undan i den vanliga rättsmaskineriet. Tja, vad ska man säga om det då? Ska man tycka synd om pedofilerna och bestraffa dem som misshandlad pedofilerna. Eller ska vi ändra på lagarna. Så barnen kan gå ut och leka, utan att bli angripna..tja, se sicken filosofisk fråga.

Ifall vuxna människor med makt. Har svårigheter att bestraffa, utan att hitta på en massa förmildrande omständigheter. Då kanske...

 

Det är en himla massa rättsröta i rättssamhället. Kanske ska var och varannnan, av oss gå ut och ta lagen i egna händer. Så att de som är satta, att föra offrens talan. Vågar ta ut fingret ur röven.

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-03 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Säger som Massi Fritz i länken nedan:Sluta dalta med våldtäktsmän, inför hårdare straff!


http://www.metro.se/metro-debatt/massi-fritz-sluta-dalta-med-valdtaktsman-infor-hardare-straff/EVHpcg!Yu1ea4Dg3Hppo/


Att sex-ofreda någon är kriminellt, Är det ett barn som blir utsatt är det dubbelt värre!
Varför reagerar inte folk mot kriminalitet längre, var är feministerna nu när kvinnor och barn är i fara?
Bra skrivet detta, det borde alla läsa!

2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP