Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är du åter i min tid. Med liv.




Solen är i nedan och natten faller genom sovrumsfönstret.
I mjuk rundhet far själen som skymningspärlor ur min sorg.

Jag vill hålla stånd medan döden ännu känns varm.

-


Månen är i nedan
och morgonen reser genom sovrumsfönstret.
I ingen jord skall där gro
mörkrets klo som river liv.

Jag vill hålla stånd medan livet ännu känns varmt.

-


Du vänder mig och vänder mig i och ur Tiden.
Där är synnerligen sällsamma är, som ljusen i dina djup.
Här skriver jag som sist, att vi bär kärlek intill.
(Något viktigt men outsägligt).


-

-

-






Fri vers av J-M
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-03 22:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så oerhört vackert. mörkrets klo river liv
ser solens blödande strimma.
som pärlor på livets tråd. hoppfullt.
2018-03-09

  Kozo
Så nära. Ser hudens smekning. Stilla. Hopp och tro.
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M