Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det personliga ansvaret

I radioprogrammet Samtal om kärlek den 4 augusti

berättade Helena Bergström om när hon fött sitt första barn, Molly

och hon låg på återhämtningsavdelningen

Hon kände där på sig att det var något som inte stod rätt till

Hon påkallade därför uppmärksamhet om detta

men möttes med attityden att hon var en ängslig förstföderska

Hon stod på sig och insisterade på att få besök av en läkare

En läkare infann sig och som anade

att barnet drabbats av en streptokockinfektion

I avvaktan på provsvar så vidtog han och hans team

de åtgärder som behövdes i fallet

Detta räddade sannolikt barnets liv

Av den här berättelsen lär man sig

att vi måste lita på vår intuition

och vidta nödvändiga åtgärder

Det finns alltför många stoppklossar i våra liv

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-04 12:14



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En modersinstinkt kan försätta berg. Detta visar denna text på
2016-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Det krävs styrka och beslutsamhet att utmana övereheten!
Bra gjort.
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP