Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte skriva längre

jag kan inte skriva längre
inte för att jag skrev nånting bra, men förut blev det i alla fall ord
nu är det tomt

det är väl lika bra
det finns för många låtsasdjupa prettopoeter
ärligt talat borde fler följa mitt exempel

det finns så mycket annat en kan göra
jobba, diska, gå på krogen, träffa vänner
sånt som riktiga människor gör

såna som inte låtsas vara nånting annat
för att slippa känna sig som det de faktiskt är
synd att jag är så dålig på sånt




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-04 19:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Håller med. Jag borde ha lagt av för flera år sen. Men jag kan inte. Kanske drivs jag av längtan efter bekräftelse. Eller hat som Larz tydligen står över...
2017-01-12

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Som rörmokare i 50 år och amatörpoet lika
många så är jag helt tillfredsställd med till-
baron.Koppla av.Ge inte upp. TBG.
2016-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Hatet lyser igenom.
Men du har redan förlorat slaget.
Mig kan du aldrig ändra på.
Ta, ta...
2016-08-04

    kravaller
Det var på tiden, Larz.
2016-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Man kallas alltid pretentiös av alla som är avundsjuka och som står under JANTE-lagen.
Jag struntar fullständigt i vad folk kallar mig.
Gillar man inte vad jag skriver kan man låta bli att läsa.
Det kommer jag i fortsättningen att göra med det du skriver.
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

kravaller