Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Xistens


Det finns ingen bro
mellan kropp och sinne
inget band
mellan hjärta och handling

Existens är det man intalar sig
hoppar genom ramen
skriker ut
i rymder är jag sansad

Det finns inga sömmar
mellan jaget och essensen
inget band
mellan dygd och dummhet




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-06 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson