Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hämtad från Tradera


Gammalt kinaporslin

Jag känner mig

som en gammal

kinesisk porslinspjäs

Lite kantstött

och naggad i kanten

Men vad kan man mer begära

av sådant som varit i bruk

i så många år ?




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-04 23:16



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja jag hade dom här byxorna på mig och jag har sinnena fulla med bruk ;)
2016-08-04

    Lena Söderkvist VIP
Kom ihåg att det var du själv som sade det! Ha!
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP