Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödd

Den brännheta smärtan upplöser mig
Varför sker detta
jag går ej djupare
Min rädsla är död

Fågelns ögon skrattar mot mig
Vi lyfter och blir till ett

Min resa börjar nu




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-05 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP