Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

Marry me Mary Merry go round

Making manners in major May town

Thats what you get putting M in a line

Maiden Mary may be mine




Fri vers (Fri form) av micke ahlborg
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-08-05 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg