Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla åldrar

Barndomen 
söker
fri lek

ungdomsåren
skönhet

vuxenåren
identitet

medelåldern
stabilitet

ålderdomen
vishet

nuets
hemlighet är
att alla åldrar
kan levas där

samtidigt

vis stabil
identitet 
öppnar
för skönhet
och fri lek




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-05 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välskrivet med mycket insikt. Sen sitter ju rimmen som de ska också. Snyggt!
2016-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
Vi bär alla våra åldrar i vårt inre.
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren