Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen nålar

Det brann utav lågor i mitt bröst
- men dessa kom inte från åtrå.
Ingen fanns där för att skänka mig tröst
- vad hände? Kan inte förstå.

En smärta som rev och slet min kropp itu,
det kändes som om slutet var här och nu.

Vad som väcktes den natten är det ingen som vet,
då mitt kött vreds av ångest i skrikande ensamhet.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-05 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå