Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag återvänder aldrig






Vad dina läppar än säger
hur dom än kysser,
talar dina isblå ögon sanning.

Hur dina händer än berör
var fingrarna än snuddar,
lämnas ingenting förlåtet.

Min kropp skriker
iskallt med underton av saknad.

Jag var aningslös, men nu står det klart
jag återvänder aldrig .












Bunden vers av <3
Läst 757 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-05 21:09



Bookmark and Share


    amandala
som jag känner igen mig... väldigt bra skrivet!
2016-09-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra framförd rakt avförelse. Snyggt
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

<3
<3