Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Jag letar i min hjärnas bibliotek
Efter de vackraste ord för dig
Jag finner inga
Alla ord är redan förbrukade
Vad får jag ge dig min älskade
Jag ber min barndoms gudar
Att skydda de vägar du väljer att gå
I en värld där folk
Mördar varandra på gatorna




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 433 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2016-08-05 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du öppnar generöst underbara vägar att gå, att förstå, att komma närmre varann.

TACK
2016-12-10

  Minona
Den är bra!
2016-10-19

  Kim VIP
Ja utveckling betyder olika saker i olika hjärnor, dessvärre… Inte alltid varma röda toner utan mera svarta förgörande. Om de nu kan stava till ordet utveckling vill säga. Omtanke osv.
2016-09-06

    ej medlem längre
En stark text...vi måste återanvända orden och skapa nya betydelser kramar
2016-09-04

  Magica VIP
Stark text!
2016-08-16

  Fredrik P. VIP

Det fria ordet är dock inte förbrukat i det här landet. Dikta på!
2016-08-12

  Karina"Kia"
Livets värld är i förändringens mörker..man finner inte orden men känslorna överfyllda av sorg,känsla,hopp och tro och kärlek att allt kommer att förändras..

Livets alla försök till ord är slutdiskuterade..vi får leva på de tre budskapen
Tro
Hopp och kärlek<3
2016-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
2016-08-11

    ej medlem längre
Vi måste återanvända orden de växer sig vackrare då, de förökas!
2016-08-06

  M M Mannheim VIP
Ja, alla ord är förbrukade i denna tid!
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska