Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inåt, vision som overklighet

kultur består av.
en form av vit begränsning.
tennsoldaterna.

/ s ... strof/
floden flyter vatten på båda sidor.
alla länder talar minst två språk. ...
floden delar och förenar, upplöser
formen, slutet.

inför hösten nu.
kulturen ändrar färger.
teckenmålning.






Bunden vers av med viss svårighet!
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-06 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!