Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

Natten är uppe
ögonen slutna och öppna
fundersamt varma

nästa stund ser nyss
grönt löv var nog hon som log
händer det något

det gör det alltid
även om det är tyst och lugnt
fem och sju och fem




Fri vers av frun
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-06 03:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun