Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tro

När vi dör så är det slut
det finns ingenting mera
kvar av människan
blott det goda vi hann uträtta i livet
lever vidare hos dem vi hann hjälpa
det vi skapade av skönhet
är vårt arv till våra barn
våra varma tankar lever vidare
i dem vi älskade
som tänker på oss

Vi kommer att minnas
lika bra som vi minns
det som var
innan vi föddes

Det skrämmer mig inte
går ej att ändra på
ett liv är nog
det räcker så
det är en gåva.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-06 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP