Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänt

Vad du gör är att du tänker. Tankar ger begrepp,
känslor ger färgnyanser, närhet mattar ned till
en gråtonad molnsymbolik. Så håll dig på avstånd.
Allt blir till av särskiljning och nivå, ren logik,
logisk grammatik, ingenting annat. Från det stora
till det lilla, däri bottnar sanningar i det annars
bottenlösa havet, där människor söker sin plats.
Allra helst på mittlinjen, där allt möts och sonderas.
By eller city, dåtid eller nutid. Våra föreställningar
består i våra synsätt, de traditionella och otraditionella.
Samma mekanismer beror här i våra själar, i den
omgivande och så väldigt mycket mer dolda naturen
som omger oss i våra kulturer. Här sjunger lärkan
glatt av vårgemenskaper. Korpen gråter av stenen.
Morse igen, sida vid sida. Något har hänt.
Någon dök upp även i Prästgårdsängen,
när var det? 1998 tror hon att det var.
När flickan Ines åter blev arg, vá.




Övriga genrer av frun
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-06 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun