Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sommar

Dagarna gled bort
på tysta, varma fötter
till andra platser,

vykortsliknande.

Men det närvarande
var milt

som smultrondoft

 




Fri vers (Fri form) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-06 22:51



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"närvarande ... som smultrondoft ... "
Din dikt är för mig den vackraste sommaren.
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)