Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att svenskan är ett svårt språk att lära, det tror jag nog.


Meningen med orden

Förväntan kommer den före väntan?
Efterlängtan kommer den efter längtan?

Meningen med orden är inte så klar
Förvirringen är uppenbar

Meningsfulla, är dom fulla?
Finns det en vettig mening då?

Hur skall detta gå?
Vet du vad jag tänker på?

Du kan inte klandra
om vi missförstår varandra
du och jag och alla andra.





Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-07 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP