Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pavlov´s Dog Experiment,


EXPERIMENTELL PSYKOLOGI (2)

S / stanna upp

O / Observera 

A / Agera:

Ett sätt att ta itu med de avvikande laboratoriehundarna

Var att hålla de i avstånd.

 

Det ansågs inte klokt att gå i strid med dem

Speciellt med tanke på att maktförhållandena

Inte var till ens fördel.

 

Experimentell psykologi- omvänd 

L / Låt den gå, släpp  

 

 




Fri vers (Fri form) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 794 gånger
Publicerad 2016-08-07 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP