Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konungen


al-Mâlik

 

Outgrundligt vist Du härskar och råder över allt,
Ditt levande väsen genomströmmar
allt det vi känner till, det vi endast anar
och de riken som ligger i det fördolda

Du är med oss i vår glädje och sorg
följer varje steg på vår vandring,
tålmodigt men också i medkänsla
väntande på att vi ska vakna

Det är Du som andas genom var och en
och det är Du som ser genom våra ögon
medan vi förlorar oss i vår glömska, bakom våra slöjor

sökande efter ansiktet som talar till oss
Ditt ansikte

ya Mâlik, ya Mâlik




Fri vers av Rachel Roth
Läst 949 gånger
Publicerad 2006-05-11 08:57



Bookmark and Share


    Mejja
Genom dina ord strömmar det!!!
2006-05-12

  rebecca d
vackert. sant. och vägen dit....till Hans ansikte....
är...

"söken och ni skall finna, om ni söker av hela ert hjärta"
"han är närmare oss än vi är oss själva"

:-))
2006-05-11

  trampavatten
I din Ande lever du-
Vackert!
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth