Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Åtrå

är den vackraste trå

som två människor

kan spinna in sig i




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-07 13:29



Bookmark and Share


  H.C.B
klockrent så jävla bra
2016-08-13

  H.C.B
nysa mitt garn ty jag är berusad av kälekéns garn. Fasst Där ingen vore
2016-08-13

  Zandor
absolut...
2016-08-08

  StinaJ VIP
Vackert formulerat. Och det brinnande hjärtat på bilden förmdelar den värme som sprider sig i kroppen som uppstår i de älskande två.
2016-08-08

  soligajag_1 VIP
Där vill jag befinna mig i för alltid!!
Åtråns makt gör mig hel!!
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP