Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett samlag

I ett samlag

är det två deltagare

Kroppen

      och

               Själen

              




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-07 15:04



Bookmark and Share


  ULJO
Det krävs sann och äkta kärlek för att åstadkomma detta stadie. Tillfällig sådan är inte samlag
2016-08-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När hjärnan åderlåts på blod till förmån för de nedersta kroppsorganet stannar hjärnan
2016-08-09

  soligajag_1 VIP
Så är det när två element möts i en dundrande kaskad av kroppslust!
2016-08-08

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Man får ju hoppas att alla är medvetna om
denna självklarhet.Bra skrivet. TBG.
2016-08-07

  Nimbus VIP
Sanningens ord - bravo!
2016-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Och detta är en sanning, helt enkelt! Bra skriftat!
2016-08-07

    ej medlem längre
nu fick du till det igen ;)
2016-08-07

    Sefarge VIP
Och samtalet
Ser på!
:)
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP