Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undran


tagit vägen

sitter med min bokföring
undrar vart pengarna
tagit vägen

känner stöttningarna
mot sjön
i benen

hoppen upp och ner
i lergroparna
med grävmaskinen

fakturorna ,lånen
och så lite till mat
till hunden, katten ,och mig

och så ett litet bidrag'
som kallas pension
viss är det kul

att Göran Persson
bara blir
fetare och fetare




Fri vers av tom boreland
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-07 21:28

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
Jo du han som inte ville ha mer skodde sej själv en falsk typ,
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland