Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den väntar på att få mig,


väntar.


Jag gömmer mig,
och den ser mig.

Är det ensamheten?

-Ja, den som bär på ont.

---
"Ett sår i själen känns,
när den onde sitter där"

Vad är det du vill säga,
att det är fel att träffas?

-Nu hotar du mig igen,
och ändå har du avfärdat mig..




(Ensamhet är bra, så osynlig)



Nu ser den mig inte mer...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-07 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP