Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tillbaka

Medicinerna ger bieffekter
Som löses med mer mediciner
Som har fler bieffekter
Har legat nu
I några veckor och bara spytt
Får inflammationer
Och blöder utan anledning
Orkar inte riktigt mer
Och har låtit Det komma tillbaka
Det är de jag flyr till
När min kropp inte orkar mer
Blir den Det
Jag är någon annanstans
Någon stans på en härlig strand
I Kroatien
Med ett glas vin och min älskade
Medan Det får ligga kvar i sängen
Ligga kvar på toaletten
Och min älskade slipper hålla upp Dess hår




Fri vers (Fri form) av Penslar
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-08-07 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar