Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofullkomligt

det viktiga är oviktigt.
det vackra är syn; det ovackra betydelsefullt.
handlingar är svåra och betydelselösa, dina och mina.
ingen tanke är fullständig, ens denna.
gränslöst och meningfullt är ibland samma,
ibland inte.

---

försök inte mer
ge inte upp, sa munken.
hunden sprang sin väg.

----

alla har sin egen tideräkning.
ytterligare en svårighet, förutom alla andra.






Fri vers av med viss svårighet!
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-08 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar väldigt mycket!! Ofullkomlig, lite rebellisk och mycket vacker. Även det ovackra kan vara vackert.. ;-) Vet inte varför men tänker på I väntan på Godot när jag läser din text.
Tycker mycket om stycket med paradoxen, att inte försöka mer men ändå aldrig ge upp.. och så hunden som springer iväg, bort från människornas ständiga vacklande.
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!