Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår av gårdagen

rummets naturliga obalans
en osynlig krängning under natten
söker ledtrådar
undersöker
om atmosfären krympt
eller växt.
var står vi nu
i förhållande?




Fri vers av Bralin
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-08 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin