Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhärdad

Pher var eld och lågor när han kom tillbaka till Funningeskolan.

Han hade pryat hos polisen i två veckor.

Alldeles röd i ansiktet och med håret på ända berättade han om allt spännande han varit med om.

Bl.a hade Apoteket Bävern blivit bestulet på ett stort parti Viagra.

Förmodligen stenhårda brottslingar trodde Pher...




Fri vers av Zandor
Läst 431 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-08 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Batongbra :)
2016-08-14

  Karolina Cerise
Haha!
2016-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Fullständigt oväntat slut på texten!
Bra, mycket bra.
2016-08-08

    Bo Malte
hahahaa...spjuver
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor