Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina giriga fingrar/mitt giriga ego

Stoppa dina giriga fingrar i mig
hitta guld & saffran & mening
förlora dina fördomar
om vem du är och vem du trodde du ville vara

jag är allt du behöver




skulle det inte vara uppiggande
så säg
ja




Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-08 12:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
JAA!
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij