Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

På allégatan
i regn går vännen, skynda
dags med motion

jaså jahaha
tycker du så, ljus i blick
du joggar, vad kul

En dröm bara nu
du är ju inte här nu
du hör på rundan

så sa jag det: du vinner mig





Fri vers av frun
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-08 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun