Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrummet

Jag ligger uppe på taket under natthimlen.
Snett ovanför hennes fönster skymtar plejaderna.
Jag vet att det är dags, men ligger ännu stilla.

Jag börjar försiktigt öppna ventilen.
Tystnaden påverkas och jag tvekar,
men till slut är det fullbordat.

Staden avger en krampaktig suck
och börjar läcka spasmer av mekanisk vädjan.
Färglös desperation vibrerar i balkarna,
men jag kan inget göra.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-08 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var på tiden...att texten hamnade här!
2016-08-13

    ej medlem längre
En pärla denna text!
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP