Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktberusning

dödar en människa

och förvandlar hennes hjärta

till sten




Fri vers av walborg
Läst 766 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2016-08-08 22:01



Bookmark and Share


    maija tuori

Tydliga text som berör!
2016-09-29

  Solstrale VIP
En skarp ton ... En verklig verklighet!
2016-09-02

  limerick
En sorglig sanning!
2016-08-14

    leelee
Det tycker de nog inte själva....
2016-08-13

  Carl O Andersson
Sant! Men tyvärr en alltför vanlig åkomma hos Homo Sapiens
2016-08-10

  Gunnel Eriksson VIP
Titeln är mycket bra till
denna tydliga text.
2016-08-10

    ej medlem längre
Nakna kloka ord med en styrka som berör.
2016-08-09

  Ingrid Trolle
En sanning nedtecknad
med få ord av en mycket
fin poet med stor livserfarenhet
och stort varmt hjärta
2016-08-09

    Dan Myrbeck
Så är det nog tyvärr alltför ofta, och det är ju synd eftersom hens makt kan göra stor skada istf nytta.
2016-08-09

    ej medlem längre
Sådd och skörd..
2016-08-09

  Marita Ohlquist VIP
Lte text med stort budskap!
Bra, mycket bra.
2016-08-09

    ADI Nehlin
Tyvärr kan det vara så. Liten dikt med stort innehåll. Mycket väl skaldat!
2016-08-09

  ULJO
Synnerligen egoistisk människosyn. Att döda för sitt eget maktbegär
2016-08-09

  aol
En så ruggig sanning, sagt på tre rader,
2016-08-08

  Minkki VIP
en sorglig sanning
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg