Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinesiska (Tal på svar)

 

 

Det är aldrig för sent att lära sig kinesiska

Om det nu är det sista du skulle göra

 

Något man kan börja med

men aldrig bli klar med

 

Delmål, mellanmål, slutmål

men aldrig modersmål

 

Tal på svar




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-09 07:29



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja Sefarge fick till en bra kommentar på din text! Munkavel är ju fruktansvärt att det alls kan förekomma i världen...
2016-12-20

    Sefarge VIP
Härligt med språkkunskap!
Men att lära sig ett,där man
För tillfället inte får uttala sig
Över det man innerst inne känner för
Utan att vara rädd för "repressalier"
Kanske det ej har någon betydelse?
:)
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström